dimarts, 19 d’abril del 2011

Xavier Vives, d'Activitats Diverses de CC.OO,va titllar de «molt greu» que Pagans critiqui que «27 treballadors reclamin millores laborals i, que en canvi, no digui res dels beneficis que cada any obté Fomento»


13 d'abril de 2011
«No són moments per fer tonteries». D'aquesta manera va replicar ahir l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, a l'inici de la vaga indefinida dels treballadors de la recollida selectiva de Girona. L'alcaldessa es va mostrar molt contundent amb el sindicat que ha impulsat la convocatòria, Comissions Obreres: «Hi ha un sindicat que no està a l'alçada de les circumstàncies» i va indicar que estan fent «un mal favor a la ciutat de Girona i a la gent que està buscant feina. No són moments de fer vaga».


Per als treballadors, Xavier Vives d'Activitats Diverses de CC.OO, va assenyalar que només volen per escrit el compromís d'equiparació salarial. «Si sabem segur que se'ns concedeix, no som tan rucs d'iniciar una vaga, però no volem donar per feta l'equiparació. Cal un escrit». Vives afirma que mentre l'Ajuntament els diu que hi haurà equiparació, Fomento (una de les empreses que s'ha presentat al concurs) els diu que quan hi hagi la integració dels serveis s'estudiarà el cas. A més va titllar de «molt greu» que Pagans critiqui que «27 treballadors reclamin millores laborals i, que en canvi, no digui res dels beneficis que cada any obté Fomento».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada