dimarts, 19 d’abril del 2011

La CUP fa públic el suport als treballadors de la recollida selectiva a Girona

La CUP expressa el seu suport a les reivindicacions dels treballadors de la recollida selectiva, denuncia l'actitud intransigent de l'alcaldessa i censura la passivitat i silenci de la resta de partits polítics de la ciutat. 

 La CUP de Girona i el sindicat COS han volgut manifestar públicament el seu suport als treballadors de la recollida selectiva a Girona i a la Federació d'Activitats Diverses de les Comarques Gironines de CCOO. Els independentistes consideren justes les demandes d'equiparació salarial d'aquests treballadors (en nòmina de Fomento) amb els seus companys de Musersa, encarregats de la recollida de la brossa de rebuig.

Membres de la candidatura van ser el passat divendres a la seu dels treballadors i després de mantenir-hi converses, l'assemblea de la CUP ha decidit posicionar-se obertament i mostrar-los el ple suport. Jordi Navarro, alcaldable de la CUP, ha afirmat que "en aquest assumpte l'alcaldessa ha mostrat el seu tarannà més intransigent envers les reivindicacions dels treballadors: fa costat a la versió de Fomento, una empresa que en temps de crisi continua acumulant beneficis". D'altra banda, Navarro ha recordat que actualment hi ha queixes en alguns barris de la ciutat en relació a la neteja. En aquest sentit, ha demanat a l'equip de govern sortint que faci un exercici d'autocrítica, alhora que ha explicat que el govern que surti de les urnes el proper 22 de maig haurà d'afrontar amb valentia aquestes qüestions.

La CUP ha denunciat també la passivitat dels socis de govern del PSC, que en període preelectoral han preferit romandre en silenci per un càl·lcul interessat: "trobem inexplicable l'actitud covarda d'IC-V. És inacceptable que el regidor de Medi Ambient Enric Pardo no es posicioni obertament a favor dels treballadors".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada